veiligverkeerhilversum.nl > Website > Forum

Broemcursus 2012
april 11th, 2012 ***

 

 img_4446-broem.png

Broemcursus:

op de woensdagen 16 en 30 mei 2012, 10.00 - 12.00 uur,

locatie: Wijkcentrum De Koepel, Kapittelweg 399/A, 1216 JC Hilversum.

klik hier voor meer informatie

Praktisch Verkeersexamen 2012
april 3rd, 2012 ***

 

 route-examen.png

Vanaf 13 april 2012 zal in Hilversum een route rond de binnenstad bewegwijzerd zijn voor het praktisch verkeersexamen.

Nieuw is dat scholen zelf dit examen organiseren, waarbij de gemeente faciliteert en Veilig Verkeer Hilversum coördineert.

lees meer…

 

Na aanleiding van kritische vragen vanuit de gemeenteraad van Hilversum, waarbij het college is gevraagd om scholen de mogelijkheid te bieden om dit jaar toch nog op de traditionele manier deel te nemen aan het praktisch verkeersexamen, heeft de gemeente besloten om dit alsnog op donderdag 7 juni en donderdag 14 juni a.s. te organiseren.

Hoewel Veilig Verkeer Hilversum het betreurt dat er blijkbaar veel weerstand is tegen het praktisch verkeersexamen ‘nieuwe stijl’, dat ook juist veel flexibiliteit biedt aan de scholen en ook als duurzaam beschouwd zou kunnen worden, blijft de veiligheid in het verkeer voor Veilig Verkeer Hilversum vooropstaan. Onze afdeling hoopt dat er in de komende jaren weer sprake zal zijn van een gestructureerde samenwerking tussen onze vereniging, de gemeente en de scholen, waarbij er van een zekere uniformiteit in het examen nagestreefd zal worden.

Lees meer hierover op de website van de gemeente Hilversum